'20 anys de Taller Vertical. 20 years commited to architecture.' EXHIBITION



Participamos en la Exposición '20 anys de Taller Vertical. 20 years commited to architecture.' en la que tuvimos la suerte de dirigir uno de los Talleres Verticales en el 2011 desarrollando el prototipo para una vivienda desmontable en 15 minutos 'VAPOUR HOUSE' con la temática de Arquitectura de Emergencia propuesta por Arquitectura G.

Inauguración COAC_13 junio


'Coincidint amb els vint anys de Taller Vertical, UIC Barcelona School of Architecture inaugura el proper 13 de juny l’exposició “20 anys de Taller Vertical. 20 years commited to architecture”, un treball a càrrec dels comissaris Manuel Arenas, Marta Delgado i Sergi Viñals. La mostra, integrada per 25 cartells en format A0 i un gran panell que actua com a compendi de totes les edicions, estarà instal·lada fins al proper 14 de juliol a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), a la plaça Nova, número 5. 
L’acte d’inauguració serà dimecres 13 de juny a partir de les 19 h. Hi intervindran el director de UIC Barcelona School of Architecture, Josep Lluís i Ginovart, i els tres comissaris de l’exposició. A continuació, se celebrarà un col·loqui en el qual  participaran diversos professors de l’escola que han estat implicats en l’organització del Taller Vertical en les seves vint edicions. '

https://www.uic.es/ca/exposicio-taller-vertical-coac
https://www.arquitectes.cat/